Tweets

eko_keurmerk
Skal: 6172

Algemene voorwaarden 't Aailand

ABONNEMENT

Na het moment van inschrijving ontvangt u iedere week een gevarieerd abbonement met biologische groenten, fruit en/of aardappelen. U kunt uw abonnement zelf samenstellen door bijvoorbeeld te kiezen voor een pakket met alleen groente, of een pakket met fruit en aardappels of een andere combinatie van de drie. Het pakket moet een minimum waarde van €5 hebben om te voldoen aan de leveringsvoorwaarden.

Om onze administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen, geven wij sterk de voorkeur aan betaling via automatische incasso. Hierbij wordt het verschuldigde bedrag maandelijks van uw rekening afgeschreven. Bent u het niet eens met een betaling, dan kunt u die tot 8 weken na de incassodatum weer terugvorderen. Natuurlijk kunt u de machtiging te allen tijden weer intrekken. Er is geen opzegtermijn; we zouden het echter wel fijn vinden als u ongeveer 2 weken van te voren laat weten dat u met het abonnement wilt stoppen, in verband met de planning.

WEBSITE

Alle veranderingen die u wilt maken kunt u doorgeven via u persoonlijke account op de website. Dit kan zijn: het abonnement tijdelijk opzeggen gedurende een vakantieperiode (oplopend tot maximaal zes weken) of veranderingen doorvoeren ten aanzien van speciale wensen of de grootte en inhoud van het pakket. Op deze manier kunt u een pakket samenstellen dat voldoet aan de wensen voor desbetreffende periode. Voor ons is het wel eenvoudiger als u het niet te vaak veranderd.

Veranderingen ten aanzien van het groente of fruit abonnement moeten uiterlijk maandag 12:00 uur via de website worden door gegeven. Als de wijzigingen later worden door gegeven worden deze automatisch in de eerstvolgende week doorgevoerd.

SPECIALE WENSEN

We houden rekening met speciale wensen, bijvoorbeeld een €10 groente abonnement -zonder- spruitjes. Op deze manier proberen we u zo goed mogelijk te voorzien en rekening te houden met speciale wensen. In een enkel geval is het niet mogelijk om aan deze wens te voldoen, hiervoor vragen wij uw begrip.

 

BEZORGING

Waar wordt mijn pakket bezorgd?

Uw pakket wordt bezorgd aan huis, of kunt u ophalen bij een afhaaladres bij u in de buurt. Dit is afhankelijk van uw postcode. 't Aailand bezorgt in de Bommelerwaard, Heusden, Empel en in grote delen van 's-Hertogenbosch incl. de gehele Maaspoort. We behouden het recht om in dorpskernen met -te- weinig abonnementen niet te leveren. Ook als u niet in deze regio woont, is het mogelijk om uw pakket op te halen bij een afhaaladres in de buurt.

Hoeveel kost bezorging?

Voor de bezorging en administratie van het pakket berekenen we €0.50 per keer. Als u er voor kiest om een afhaaladres te zijn is de bezorging uiteraard gratis.

Wanneer bezorgen wij?

Bezorging vindt wekelijks plaats op donderdag of vrijdag, afhankelijk van u postcode.

CONTACT

Als u vragen heeft over de “algemene voorwaarden” stuur dan een mailtje naar Bodo of bel even naar Bodo’s hulpservice 06-40586002.